Productes

A RECUITS DE FONTETA ens preocupa la qualitat dels productes que fem. Per això ens esforcem cada dia i treballem amb la millor maquinària disponible al mercat, observant en tot moment les més escrupoloses normes d'higiene.

Quant a la distribució, hem organitzat un sistema de transport àgil i eficaç que garanteix la ràpida arribada de les mercaderies al punt de destí sense que es trenqui la cadena de fred en cap moment.

Tot això perquè els productes arribin als nostres clients al més aviat possible, per tal que aquests els puguin gaudir en les millors condicions.

En comptes de fer molts productes i diversificar la nostra oferta, com a empresa familiar que som, ens hem concentrat en el que realment sabem fer bé: RECUITS, FORMATGES i IOGURTS. Això ha motivat que el nostre recuit hagi esdevingut un requisit molt apreciat en importants restaurants i que la seva popularitat hagi arribat fins a destacats comerços de Nova York.

Reconeixements a premsa i televisió

Durant l'any 2011 hem vist com els nostres recuits figuraven entre els productes catalans més emblemàtics a l'anunci de la cervesa estrella.

La nostra qualitat també ha estat reconeguda en diversos articles publicats a diaris com La Vanguardia o a prestigioses revistes de cuina.

Els nostres productes figuren any rere any entre els millors segons la reconeguda selecció que fa Rafael García Santos en el seu llibre Lo mejor de la gastronomía (Editorial Destino).

Aquesta selecció ve recolzada per l'opinió dels cuiners més prestigiosos, que utilitzen els nostres productes per expressar la seva creativitat en noves i originals combinacions de gustos.