Προϊόντα

Στην εταιρία μας είμαστε υπερήφανοι της ποιότητας των προϊόντων που κάνουμε. Για αυτό το λόγο προσπαθούμαστε να εργαζόμαστε κάθε ημέρα χρησιμοποιώντας τον καλύτερο διαθέσιμο εξοπλισμό της αγοράς και παρατηρώντας πάντα τους ακριβέστερους υγιεινούς κανόνες.

Για τη διανομή των παραγγελιών μας, έχουμε οργανώσει ένα γρήγορο και αποδοτικό σύστημα μεταφορών, για να πραγματοπιούμε τη γρήγορη παράδοση των προϊόντων μας στις θέσεις προορισμού τους.

Όλα αυτά είναι για τα προϊόντα μας φτάνουν στους πελάτες μας όσο γρήγορα μπορούμε, με το αποτέλεσμα για τους πελάτες μας να τα απολαύσουν στις καλύτερες συνθήκες.

Επειδή είμαστε μια μικρή οικογενειακή εταιρία, εμείς συγκεντρώνουμε την εργασία μας να κάνουμε αυτό που ξέρουμε πραγματικά καλά. Δεν θέλουμε να κάνουμε πολλά διαφορετικά προϊόντα. Προτιμάμε να κάνουμε μόνο μερικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Για αυτό ο RECUITS μας (φρέσκα τυριά) και τα ΤΥΡΙΑ μας έχουν γίνει πολύ εκτιμημένα επιδόρπια στα σημαντικά εστιατόρια. Η φήμη τους έχει περάσει τα σύνορά μας μέχρι στα σημαντικά καταστήματα της Νέας Υόρκης.

Ειδήσεις στα βιβλία, εφημερίδες και τηλεόραση

Το 2011 είδαμε recuits μας από τα πιο αντιπροσωπευτικά προϊόντα Καταλανικά στη διαφήμιση της μπύρας Estrella Damm.

Η ποιότητα μας έχει επίσης αναγνωριστεί σε πολλά άρθρα δημοσιεύθηκαν σε εφημερίδες όπως La Vanguardia και σε άλλα διάσημα περιοδικά κουζίνα.

Κάθε χρόνο, τα προϊόντα μας αναφέρονται μεταξύ των καλύτερων προϊόντων επιδορπίων στην φημισμένη επιλογή του βιβλίου Lo mejor de la gastronomía (Το καλύτερο της γαστρονομίας) του Rafael García Santos.

Αυτή η επιλογή είναι πιστοποιημένο από τη γνώμη από τους πιο διάσημους σεφ, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας για να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους σε ένα νέο και πρωτότυπο συνδυασμούς γεύσεων.